Udskiftning af vandvarmer

Udskiftning af vandvarmer giver dig varmt brugsvand

Hos FH Vand og Varme Service ApS mener vi, at det kan sagtens betale sig med en udskiftning af vandvarmer. Med en el-vandvarmer får du varmt vand, selv om du ikke har et centralvarmesystem. Så længe der er vandtilførsel og elektricitet, kan el-vandvarmeren tilsluttes og forsyne dig med varmt brugsvand.

Det eneste der kræves ved udskiftning af vandvarmer er en simpel installation og en hurtig service. Ydermere får du også en mindre VVS-regning sammen med din hurtige og stabile vandopvarmning, så fordelene er mange.

Få kvalitet og holdbarhed med os som din el-varmeinstallatør

​En udskiftning af vandvarmer giver dig en ideel løsning med varmt vand i mange år fremover. Beholderen er af høj kvalitet og isoleret hele vejen rundt med højtydende PUR isoleringsskum, der giver den bedst tænkelige isoleringsevne.

El-staven sidder i en dyklomme midt i beholderen, hvilket betyder, at den afgiver varme jævnt og derfor optimalt, samt at varmelegemet aldrig kommer i direkte kontakt med vandet.

Vi giver fem års garanti mod gennemtæring, og alle vores beholdere er behandlet med en special-emalje mod korrosion og bakteriebelægninger, hvilket garanterer øget hygiejne.​

Få et tilbud på
udskiftning af vandvarmer

Befinder du dig omkring Helsinge, Hundested eller Frederiksværk og har du brug for udskiftning af vandvarmer, så kan du kontakte os på telefon 24 59 54 44.

Vi giver gerne både ekspertråd og et uforpligtende tilbud.​