Montering af varmepumpe

Fremtidens varmekilde

Leder du efter en installatør til montering af varmepumpe? Hos FH Vand og Varme Service ApS i Frederiksværk udskifter og monterer vi gerne din varmepumpe for kunder i Hundested, Helsinge og omegn. Vi tilbyder nemlig varmepumpe montering i høj kvalitet.

​Hvis varmeregningen er begyndt at ende i bekymrende høje tal, så kan det være på tide, at du får en ny varmekilde i din bolig. Med den helt rigtige varmepumpe service og produkt, kan du spare op til 60 % på din varmeregning og samtidig sikre dig en stabil varmekilde året rundt.

Denne type varmepumpe kan monteres både i private hjem og i sommerhuse, da en driftsikker automatik ikke har behov for daglig pasning. montering af varmepumpe er enkel og samtidig er strømforbruget minimalt.

Skån miljøet med en installation af varmepumpe

​Når du får monteret en jord til luft varmepumpe i boligen, er du med til at “sætte et grønt fodaftryk.” Pumpens CO2-udledning er nemlig reduceret til næsten ingenting, og derfor er du, når du vælger en installation med denne slags varmepumpe, med til at skubbe miljøet i den rigtige retning.

Hvis du ønsker at spare på varmeregningen, samtidig med at du tager hånd om miljøet, så kan vi hjælpe dig med at få installeret en helt ny jord til luft varmepumpe i boligen.

Få et tilbud på
montering af varmepumpe

Det er vigtigt med den helt rigtige montering af varmepumpe. På den måde oplever du ikke spild og sørger for at alt virker som det skal.​​
Vi har mange års erfaring med monteringer i alle størrelser og varianter. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi udfører installation af varmepumper i Frederiksværk, Hundested og Helsinge. Kontakt os på telefon 24 59 54 44 for at høre nærmere. Ring i dag og få en billig pris.​