Telefon  24 59 54 44   |   Find os på  Facebook  

✓ Mange års erfaring

✓ Kunden i fokus

✓​ Sætter et grønt fodaftryk

​Jord til luft varmepumpe er fremtidens varmekilde

Hos FH Vand og Varme Service ApS i Frederiksværk udskifter vi gerne din varmepumpe for kunder i Hundested, Helsinge og omegn.

​Hvis varmeregningen er begyndt at ende i bekymrende høje tal, så kan det være på tide, at du får en ny varmekilde i din bolig. Med en jord til luft varmepumpe kan du spare op til 60 % på din varmeregning og samtidig sikre dig en stabil varmekilde året rundt.

Denne type varmepumpe kan monteres både i private hjem og i sommerhuse, da en driftsikker automatik ikke har behov for daglig pasning. Installationen af en jord til luft varmepumpe er enkel og samtidig er strømforbruget minimalt.

Skån miljøet med en jord til luft varmepumpe

​Når du får monteret en jord til luft varmepumpe i boligen, er du med til at "sætte et grønt fodaftryk." Pumpens CO2-udledning er nemlig reduceret til næsten ingenting, og derfor er du, når du vælger en installation med denne slags varmepumpe, med til at skubbe miljøet i den rigtige retning.

Hvis du ønsker at spare på varmeregningen, samtidig med at du tager hånd om miljøet, så kan vi hjælpe dig med at få installeret en helt ny jord til luft varmepumpe i boligen.

​Vi udfører installation af varmepumper i Frederiksværk, Hundested og Helsinge. Kontakt os på telefon 24 59 54 44  for at høre nærmere.

Bliv ringet op​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

​FH Vand og Varme Service ApS
​v/ Frank Hansen Aut. VVS-installatør

CVR: 37785075

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 24 59 54 44